klantenvertellentpom 9,1 hele ster hele ster hele ster hele ster halve ster 140 REVIEWS
Ontvang nu je gratis groeiscan!
  • Full-service marketing bureau sinds 2008
  • Premier partner Google & Facebook partner
  • Fonk 150 best agencies 2022
  • Partner in groei, samen succesvoller

Het belang van een goede mobiele website

De mobiele website. Booming business. Ook voor jou. Alleen al in het vorige jaar is het aantal mkb’ers mét mobiele website verdubbeld in vergelijking met het jaar ervoor. Dus naast de desktopversie ook een mobiele versie. Het totaalplaatje, dat is het idee.

In 2018 zal deze groei zich voortzetten. Naar verwachting zal maar liefst 75% van alle mkb’ers een mobiele website hebben. Maar waarom stijgt dit zo extreem? Omdat mobiel internet groeiende is, in verhouding daalt het desktop internetgebruik zelfs. Dus wake up, waarom zou jij achterblijven als mkb’er zonder mobiele website?

Omdat je er tegenwoordig écht niet meer omheen kunt

Laten we teruggaan naar het begin. Voor de mobiele revolutie. Toen kwam jouw bezoeker enkel via de desktop op jouw website. Heel goed natuurlijk, daar werd jouw website ook voor ingericht. Zo gebruiksvriendelijk mogelijk.

Maar anno 2018 zijn er, al een tijdje, meer mogelijkheden. Mobiele mogelijkheden welteverstaan. Mobiel Googelen is de afgelopen jaren explosief toegenomen. Het wordt dus hoog tijd om hierop in te spelen.

Zonder een goede mobiele website houdt Google minder van je...

De mobiele website is het paradepaardje van de laatste jaren. Wanneer de klant jouw website via de smartphone bezoekt is jouw desktop website opeens een stuk minder gebruiksvriendelijk. Denk aan langere laadtijden, onoverzichtelijke teksten, te brede uitlijning en een onhandige besturing. Niet wat je wil toch? En ook niet wat Google wilt. 2018 ingaan zonder een goede mobiele website zal je dan ook merken in het aantal bezoekers op de website en in de posities in Google.

Er zijn mensen die jou mobiel zoeken, gaan ze jou vinden?

“O nee, ik heb geen goede mobiele website!” Geen paniek: er is hoop. Een mobiele website kan erg makkelijk worden aangemaakt. Speciaal geschaald voor íedere telefoon. Of het nou het kleinere scherm van een iPhone is (of, eerlijkheidshalve, de iets grotere iPhone) of op bijna breedbeeldschermen van Samsung of een ander merk: jouw website is perfect zichtbaar.

Ieder gerenommeerd online marketing bureau kan jou helpen. Zo ook TriplePro.

Mobiel zoeken? Zomaar wat weetjes en tips

Is jouw website mobiel vriendelijk?

Checken of jouw website mobiel friendly is kan gemakkelijk hier.

Dus onze tip: ga mobiel en denk vanuit mobiel.

Gratis offerte & groeiscan

Wil jij meer omzet,
naamsbekendheid en klanten?

 

Gratis groeiscan

 

contact