klantenvertellentpom 9,2 hele ster hele ster hele ster hele ster halve ster 144 REVIEWS
Ontvang nu je gratis groeiscan!
  • Full-service marketing bureau sinds 2008
  • Premier partner Google & Facebook partner
  • Fonk 150 best agencies 2022
  • Partner in groei, samen succesvoller

Online marketing voor tandartsen en mondhygiënisten

Wil je groeien als tandartsenpraktijk? Wij werken voor meer dan 30+ tandartsen en mondhygiënisten en snappen dat er weinig tijd is. Door online marketing volledig uit te besteden kun je groeien zonder er zelf tijd mee kwijt te zijn. Wij ontzorgen volledig. In elk dorp of gemeente zitten wel meerdere praktijken. Dat nieuwe patiënten voor jullie kiezen is dan ook niet vanzelfsprekend. Maar hoe kun je nou jouw kansen vergroten door middel van online marketing?

Groeiscan ontvangen?

De beste website voor tandartsen en mondhygiënisten

Het begint bij een goede website. Een website die goed scoort in de zoekmachine en makkelijk te beheren is. Zo hebben wij een eigen plugin geschreven die jaarlijks automatisch de tarieven update. Dat scheelt je weer een hoop tijd. Voor patiënten is het belangrijk dat de website professioneel oogt en dat het gebruiksvriendelijk is ingericht. Hoe professioneler de website oogt, hoe meer ze ook denken dat jullie de expert zijn. Gebruiksvriendelijkheid zit in het navigeren op de website en de mogelijkheid om contact op te nemen. Je zou bijvoorbeeld er ook aan kunnen denken dat patiënten online zelf een afspraak kunnen inplannen. Is jouw website aan vervanging toe?

 

De beste online marketing strategie voor tandartsen en mondhygiënisten

Net als het gebit heeft de website en marketing onderhoud nodig. Hoe beter je het onderhoudt, hoe groter de kans dat het sterk en gezond blijft. Door aandacht te besteden aan de website, aan de content en aan de marketing strategie zorgen wij dat jij er online sterk op blijft staan. Wil jij groeien als tandartspraktijk? Dan kunnen wij jou helpen met compleet verzorgde online marketing strategie.

SEO

Investeren in SEO levert duurzame groei op. Wil je de zoekposities in Google domineren? Zorgen dat jouw concurrenten geen kans maken? Wij zorgen dat je bovenaan gaat scoren op zoektermen als ‘tandarts Zwolle’ en ‘mondhygiënist Drachten’.  Met onze bewezen SEO strategie helpen wij onze tandartsen en mondhygiënisten aan topposities. Met als resultaat: meer verkeer en meer nieuwe patiënten.

SEA

Adverteren om de concurrentie te verslaan. Veel mensen klikken op de bovenste resultaten en hebben niet eens door het advertenties zijn. Sta je hier niet tussen? Dan kan het maar zo zijn dat jouw concurrent er met de klikken en de lead vandoor gaat. Ook als sta je organisch wel bovenaan. Daarnaast kun je met advertenties goed online patiënten gaan werven. Hoe we die mensen bereiken? Via targeting opties als leeftijd, woonplaats, zoekopdrachten en bezochte websites.  

Content marketing, social media en e-mailmarketing

Met content marketing kun je ook het verschil maken als praktijk. Daarom is het belangrijk om een eigen stijl te ontwikkelen. Via content pillars denken we van tevoren verschillende thema’s uit voor meer engagement, loyaliteit en naamsbekendheid. Door bijvoorbeeld gezichten te laten zien, persoonlijke verhalen/ervaringen en behind the scenes te delen krijg je een persoonlijker uitstralingen. En mensen doen nog altijd zaken met mensen. Ze willen een goed gevoel bij je hebben. Comfort en vertrouwen is hierin erg belangrijk.

Een doel van content marketing is om te informeren. Een resultaat van deze strategie is dat je wordt gezien als de autoriteit. Door content te maken voor je doelgroep en die te delen via blogs op de website, via posts op social media of via e-mails sturen naar patiënten blijf je top-of-mind en groeit jouw autoriteitswaarde.

Wil je meer patiënten?

Met een doordachte en bewezen online marketing strategie helpen we jou aan een professionele uitstraling en meer patiënten. We werken met succes voor meerdere tandartsen en mondhygiënisten  in Nederland. Benieuwd naar hoe we dit doen voor onze opdrachtgevers? En benieuwd welke resultaten we kunnen laten zien? Vraag geheel vrijblijvend een groeiscan aan ontdek onze formule.

Wil jij meer omzet,
naamsbekendheid en klanten?

 

Gratis groeiscan

 

contact