klantenvertellentpom 9,2 hele ster hele ster hele ster hele ster halve ster 144 REVIEWS
Ontvang nu je gratis groeiscan!
  • Full-service marketing bureau sinds 2008
  • Premier partner Google & Facebook partner
  • Fonk 150 best agencies 2022
  • Partner in groei, samen succesvoller

Waarom een bedrijfsvideo?

Een bedrijfsvideo met mogelijkheden

Waar een bedrijfsvideo vroeger een beperkt aantal bestemmingen had, hebben bedrijven tegenwoordig een legio mogelijkheden met hun audiovisuele content. Zo is een video niet meer alleen in te zetten als commercial, maar draagt deze met de nieuwe toepassingen ook eenvoudig bij aan bijvoorbeeld het uitdragen van jouw identiteit of zorgt het voor een aantrekkelijk stukje content op je website. We kennen bedrijfsvideo's voornamelijk uit de wachtkamer of van de achtergrond op een beursstand. Hier werd het bedrijf aan de kijker voorgesteld, bood het een kijkje achter de schermen en droeg het bij aan de naamsbekendheid. Dit is nog altijd het geval, maar doordat het internet talloze andere mogelijkheden biedt is een video voor bijna ieder bedrijf een aantrekkelijke investering.

Contact opnemen

Bedrijfsvideo op Youtube

Wereldwijd is er maar één grote speler als het gaat om het etaleren van video's en dan hebben we het natuurlijk over YouTube. Op Google na is dit de meest gebruikte zoekmachine ter wereld. Dit platform leent zich uitstekend voor het etaleren van bedrijfsvideo's. Heb jij als bedrijf een eigen kanaal? Dan kun je daar eenvoudig al jouw video's etaleren. En dit is nog maar de eerste stap. Want iedere video je als bedrijf op YouTube zet kun je een andere bestemming geven.

Bedrijfsvideo op website

Een veelgebruikte optie om het maximale rendement uit een video te halen is om deze te embedden op je eigen website. Dit betekent niets meer dan deze video op je website te plaatsen door middel van een link. Afhankelijk van de content van de video kun je de sfeer in je bedrijf, je identiteit of zelfs een specifiek product of dienst op een unieke en persoonlijke manier in de etalage zetten.

 

Adverteren met bedrijfsvideo's

Niet alleen op jouw website en op jouw kanaal op YouTube trekt jouw bedrijfsvideo kijkers, ook kun je hier gebruik maken van advertentiemogelijkheid voor. Dagelijks kijken wereldwijd miljarden mensen naar video's op YouTube. Wanneer bezoekers onder de doelgroep van een adverteerder (jij) valt, wordt deze blootgesteld aan de doelgroep in de vorm van een video. Dit kan een bedrijfsvideo zijn, maar ook reclamevideo's van jouw bedrijf of een reclame van een specifiek product. Bovenstaande voorbeelden vormen slechts een deel van alle mogelijkheden van video-content op jouw website. Weten hoe videocontent voor jouw organisatie rendabel kan zijn?

Contact opnemen

Wil jij meer omzet,
naamsbekendheid en klanten?

 

Gratis groeiscan

 

contact