klantenvertellentpom 9,1 hele ster hele ster hele ster hele ster halve ster 140 REVIEWS
Ontvang nu je gratis groeiscan!
 • Full-service marketing bureau sinds 2008
 • Premier partner Google & Facebook partner
 • Fonk 150 best agencies 2022
 • Partner in groei, samen succesvoller

Valentijnsdagactie 2019 | ‘Win een online marketing specialist voor 1 dag!’

valentijnsdagactie

[VALENTIJNSACTIE] WIN een Online Marketing Specialist voor 1 dag!

Heb jij grote plannen voor je online marketing maar altijd te weinig tijd? Of ben jij iemand die online marketing beter wil inzetten, maar niet goed weet hoe? Doe dan mee met onze actie & WIN een GRATIS online marketing specialist voor 1 dag! ðŸ˜

Tijdens deze dag heeft onze online Romeo alleen maar oog voor jouw online marketing en schiet hij zijn pijltjes op jouw webshop of website. Wil je advies? Nieuwe content? Betere teksten? Jij bepaalt, hij verhaalt.

Hoe doe je mee?

De winnaar wordt op 14 februari op de Facebookpagina van TriplePro Online Marketing bekend gemaakt.

Voorwaarden & spelregels

Deze actie wordt georganiseerd door TriplePro Online Marketing. Voor deelname aan de winactie gelden onderstaande regels.

 1. Door deel te nemen aan deze winactie gaat de kandidaat automatisch akkoord met deze algemene voorwaarden.
   
 2. Deelname is geldig wanneer de kandidaat de officiële Facebookpagina van TriplePro Online Marketing volgt en een reactie onder het geposte bericht heeft geplaatst. De te winnen prijs bestaat uit 1 hele dag beschikking over één van onze online marketing specialisten.
   
 3. Er zal één winnaar worden gekozen. Het kiezen van de winnaar zal zich op volledig willekeurige wijze voltrekken.
   
 4. Deelname aan de winactie is alleen mogelijk tot 14 februari 2019. De bekendmaking van de winnaar zal tevens plaatsvinden op donderdag 14 februari 2019.
   
 5. TriplePro Online Marketing  is gerechtigd naar eigen inzicht en zonder voorafgaande kennisgeving de winactie en/of deze algemene voorwaarden gedurende de looptijd van de winactie te wijzigen of aan te passen, dan wel zonder opgave van reden de winactie te staken, te wijzigen of aan te passen indien de omstandigheden dit met zich meebrengen, zonder dat TriplePro Online Marketing daardoor op enigerlei wijze tot vergoeding van schade gehouden is jegens de deelnemers.
   
 6. TriplePro Online Marketing mag zonder opgave van reden deelnemers uitsluiten zonder dat TriplePro Online Marketing daardoor op enigerlei wijze tot vergoeding van schade gehouden is jegens de deelnemers.
   
 7. Deelname aan de winactie staat open voor alle Nederlandse personen van 18 jaar en ouder die beschikken over een vaste woon- of verblijfplaats waar zij als bewoner staan ingeschreven.
   
 8. Medewerkers van TriplePro Online Marketing zijn uitgesloten van deelname.
   
 9. De winnaar geeft TriplePro Online Marketing toestemming om zijn of haar naam en eventueel mogelijke foto’s te gebruiken bij promotionele activiteiten in verband met de prijs en zullen hun overige gewenste medewerking bij eventuele promotionele activiteiten van TriplePro Online Marketing te verlenen voor zover dit in redelijkheid van hen verlangd mag worden. De winnaar die zijn of haar medewerking verleent aan promotionele activiteiten van TriplePro Online Marketing heeft daarmee geen recht op een financiële vergoeding.

Voor vragen of meer informatie over de winactie kunt u een e-mailbericht sturen naar info@triplepro.nl of telefonisch contact opnemen via 050 - 305 00 23. Op deze actie is Nederlands recht van toepassing.

Wil jij meer omzet,
naamsbekendheid en klanten?

 

Gratis groeiscan

 

contact