klantenvertellentpom 8,8 hele ster hele ster hele ster hele ster halve ster 140 REVIEWS
Ontvang nu je gratis groeiscan!
  • Full-service marketing bureau sinds 2008
  • Premier partner Google & Facebook partner
  • Fonk 150 best agencies 2022
  • Partner in groei, samen succesvoller

Hoe TriplePro en een lokaal autoleasebedrijf samen succesvoller zijn.

En hoe wij dit ook kunnen zijn.

Samenwerking als basis

Bij TriplePro Online Marketing geloven dat een nauwe samenwerking aan de basis ligt van een succesvolle online marketing strategie. Alleen met jouw kennis van de markt, branche, doelgroep en jouw onderneming in combinatie met onze kennis van de online wereld en data is het mogelijk om het meeste uit je marketingbudget te halen. Klinkt logisch toch? Toch zien we dat dit lang niet altijd de norm is. Bij TriplePro is dit wel het geval. Het is niet voor niets dat wij werken volgens onze lijfspreuk: 'Samen Succesvoller'.

Samen succesvoller is ook echt samen succesvoller

Het maximale halen uit jouw budget, dat is samen succesvoller. Jouw doelen zijn onze doelen. Jouw groei betekent onze groei. Samen succesvoller, dat is waarin wij geloven. Zo hebben wij de afgelopen vier jaar (en nog steeds) ook samengewerkt met een lokaal autoleasebedrijf. Binnen slechts vier jaar tijd hebben we de volgende groei gerealiseerd:

De klantreis als uitgangspunt voor een succesvolle marketingcampagne

Het afbakenen van de online doelgroep in combinatie met steengoed zoekwoordonderzoek is het fundament van een succesvolle campagne in de autoverhuur. Op basis hiervan (en jouw kennis van de doelgroep en branche) stippelen we de klantreis tot in de puntjes uit met verschillende touchpoints en zoekintenties.

Vervolgens zorgen we dat er voor ieder van deze touchpoints en zoekintenties perfect afgestemde content wordt geschreven en dat we met de juiste content zichtbaar zijn met de juiste zoekwoorden.

Naast zoekmachinemarketing maken we onze aanwezigheid in de klantreis compleet met social media marketing (veelal voor naamsbekendheid en oriëntatie) en e-mail marketing (veelal aftersales, klantbinding en herhalingsaankopen).

Zo maken wij onze campagnes een succes, want relevantie is key!

 

 

Wie zijn wij?

Wij zijn een nuchter en betrokken online marketing bureau in hartje Groningen. Gewoon normaal. Geen moeilijke woorden. Geen loze beloftes. Ons motto: samen werken = samen groeien. Benieuwd naar welke knappe koppen verantwoordelijk zijn voor al deze groei? Neem eens een kijkje op de over ons pagina.

 fonk

Wil jij meer omzet,
naamsbekendheid en klanten?

 

Gratis groeiscan

 

contact