klantenvertellentpom 9,2 hele ster hele ster hele ster hele ster halve ster 144 REVIEWS
Ontvang nu je gratis groeiscan!
  • Full-service marketing bureau sinds 2008
  • Premier partner Google & Facebook partner
  • Fonk 150 best agencies 2022
  • Partner in groei, samen succesvoller
Ons verhaal

Wij maken jouw succes zichtbaar

 

Het huidige TriplePro Online Marketing, zoals we die vandaag de dag kennen, kent haar oorsprong uit 2008. Op de markt was op dat moment een groeiende vraag naar betaalbare websites met een goede online vindbaarheid. Eén van de initiatiefnemers Joost Wind was destijds websites aan het bouwen voor diverse klanten in de regio. Om hier meer stabiliteit aan te geven, besloot Joost Wind contact op te nemen met TriplePro Direct Marketing: ''Wat jullie verkopers doen op straat, doe ik online''. Met deze woorden ontstond in 2008 4Blocks, wat een jaar later haar naam wijzigde naar TriplePro Online Marketing.

Om de MKB'ers in Noord-Nederland een betaalbare website te kunnen bieden, is het CMS systeem Luna ontwikkeld. Het systeem is ingericht om alle zoekmachine technieken te ondersteunen en zo gebruiksvriendelijk gemaakt dat iedereen een website kan aanpassen. Door de jaren heen is het systeem beter en beter geworden. En verbeteren we het nog iedere dag.

We willen voor onze klanten een one-stop-marketing-shop zijn. Inmiddels kan je al bij ons terecht voor het ontwerpen en bouwen van websites en webshops. Maar ook voor SEO, SEA, Social Media, Conversie Optimalisatie, linkbuilding, campagne marketing, e-mailmarketing, Content Marketing als video, infographics, huisstijlen en logo design.

Ons geheim?

We hebben dit bereikt door op elke positie een specialist neer te zetten. De wereld wordt steeds complexer en vraag naar specialisten wordt groter. Om kwaliteit te kunnen blijven leveren willen we op dit vlak voorlopen. Wij vinden dat alle (specialistische) kennis in het team moet zitten en we als team moeten opereren. Alleen op deze manier behalen we het maximale resultaat voor onze klanten.

Bekijk de teams

wij zijn triplepro wij zijn triplepro wij zijn triplepro wij zijn triplepro wij zijn triplepro wij zijn triplepro

Mensen

De mensen achter jouw successen

Wij zijn #samensuccesvoller. Triplepro Online Marketing is een full service online marketing bureau in ♥ Groningen. Alles onder 1 dak: Branding, webdevelopment en online marketing. Het is onze missie om online marketing inzichtelijk & meetbaar te maken. Onze Pro's willen het elke dag stukje beter te doen. Dit doen we door nauw met elkaar en met jou samen te werken. Wij zijn TriplePro, waar 40 online marketeers (waaronder de Knapste man van Groningen), developers en adviseurs met een hoop enthousiasme samenwerken aan leuke projecten. Allemaal zijn ze gedreven om goede resultaten te behalen voor jou. Wij krijgen energie van groeien, jullie ook?

Bekijk onze vacatures

 

Het management team

We starten de dag, onder het genot van zwarte koffie, met de bruisendste huddle van het kantoor. Zo zijn we direct op de hoogte van wat speelt binnen de organisatie en het MT. Met een bak vol inspiratie knallen wij vervolgens de dag in. Het MT is een energiek team met een heldere missie: ‘Samen succesvoller’. Onze strategie richt zich op kwaliteit van werken, ontwikkeling en relaties. We zijn flexibel georganiseerd, net zoals onze markt. Dat maakt dat wij snel kunnen inspelen op trends en ontwikkelingen. We krijgen energie van groei. Het kan altijd beter, het kan altijd meer, het kan altijd grootser. Groeien doen we ook letterlijk door de maandelijkse pizza-avonden. Wat ons betreft een top concept voor onze maandmeeting, puntje. En daarnaast incasseren we dagelijks een aantal slechte grappen van onze MT nar (de moppentapper in ons midden). Heel flauw, soms leuk. Je zult hem/haar snel genoeg live aan het werk zien. We beloven je, onze humor is het enige wat flauw is. 

MT &

 

OMG TMT

 

Team Sales

We komen graag langs voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Hierin werken we gratis een complete online marketing strategie of websitevoorstel voor jouw onderneming uit. Zet jij de koffie klaar? Dan nemen wij de koekjes mee ☕🍪 ;)

SALES

 

 

Team Campagne

CAMPAGNE

 

 

Team Fundament

FUNDAMENT

 

 

Technisch Marketing team & Support

Het realisatieteam creeërt op maat gemaakte websites voor een grote range aan klanten. Van custom-gemaakte makelaars plug-ins tot strak ingeregelde webshops; wij kunnen het! We halen graag een frisse neus tijdens de lunchpauze en we houden van een goed potje gamen na werktijd. Kom maar door!

 

TMT & SUPPORT
Reviews

Waarom klanten van ons houden

4.7
hele ster hele ster hele ster hele ster halve ster
30 GOOGLE REVIEWS
quote quote

Topbedrijf erg professioneel

We hadden een leverancier die onze webshop niet had geupdate en niet wilde helpen. Nadat we Triplepro tegen kwamen hebben ze de gehele webshop gerepareerd en weer online gebracht. Momenteel helpen ze ons ook nog met de e-mails. Wat een verademing!

Enorm fijne samenwerking met TriplePro

Een vooruitstrevend bedrijf dat denkt in mogelijkheden. Gevuld met enthousiastelingen, creatievelingen en stuk voor stuk experts. Voor hebben ze een website gebouwd: enorm professioneel en dat allemaal in topvaart! Super tevreden!

Fantastische ervaring

Mijn bedrijf wordt super goed geholpen door Frits, echt een topper!

Een enthousiast TriplePro team heeft een prachtige en toegankelijke nieuwe website voor ons gebouwd.

Triple Pro houdt de vaart erin, is een betrouwbare partner, heeft welwillende, meedenkende, aardige, kundige en creatieve medewerkers, is flexibel, belooft uit enthousiasme weleens een beetje teveel, is dan oplossingsgericht, reageert altijd snel. Kortom een fijne partner om mee samen te werken. Met elkaar hebben we een hele mooie en fijne website gebouwd.

Het team is bereid om net die stap extra te zetten

Het team van Triple pro kan zich goed verplaatsen in de klant en denkt met de klant mee waar nodig. Kortom wij zijn een tevreden klant!

Goede en snelle communicatie maakt het samenwerken erg prettig

Ik vond het spannend met mijn nog kleine bedrijf te investeren in een marketing bureau. Tijdens een kennismakingsgesprek werd ik gerustgesteld en ik ben dit bedrijf gaan vertrouwen. Dat vertrouwen bleek terecht. De resultaten zijn ook naar alle tevredenheid!

   

 

Kom gewoon een lekker bakje koffie doen en leer ons kennen

  Bel ons: 050 305 00 23
  App ons: 06 42 46 63 78

 

Wil jij meer omzet,
naamsbekendheid en klanten?

 

Gratis groeiscan

 

contact