klantenvertellentpom 9,2 hele ster hele ster hele ster hele ster halve ster 139 REVIEWS
Ontvang nu je gratis groeiscan!
  • Full-service marketing bureau sinds 2008
  • Premier partner Google & Facebook partner
  • Fonk 150 best agencies 2022
  • Partner in groei, samen succesvoller
Ons verhaal

Wij maken jouw succes zichtbaar

 

Het huidige TriplePro Online Marketing, zoals we die vandaag de dag kennen, kent haar oorsprong uit 2008. Op de markt was op dat moment een groeiende vraag naar betaalbare websites met een goede online vindbaarheid. Eén van de initiatiefnemers Joost Wind was destijds websites aan het bouwen voor diverse klanten in de regio. Om hier meer stabiliteit aan te geven, besloot Joost Wind contact op te nemen met TriplePro Direct Marketing: ''Wat jullie verkopers doen op straat, doe ik online''. Met deze woorden ontstond in 2008 4Blocks, wat een jaar later haar naam wijzigde naar TriplePro Online Marketing.

Om de MKB'ers in Noord-Nederland een betaalbare website te kunnen bieden, is het CMS systeem Luna ontwikkeld. Het systeem is ingericht om alle zoekmachine technieken te ondersteunen en zo gebruiksvriendelijk gemaakt dat iedereen een website kan aanpassen. Door de jaren heen is het systeem beter en beter geworden. En verbeteren we het nog iedere dag.

TriplePro Online Marketing is daarnaast een Premier Partner 2023. TriplePro behoort tot de topbedrijven in zijn land en heeft aan alle Partner-vereisten voldaan.

We willen voor onze klanten een one-stop-marketing-shop zijn. Inmiddels kan je al bij ons terecht voor het ontwerpen en bouwen van websites en webshops. Maar ook voor SEO, SEA, Social Media, Conversie Optimalisatie, linkbuilding, campagne marketing, e-mailmarketing, Content Marketing als video, infographics, huisstijlen en logo design.

Ons geheim?

We hebben dit bereikt door op elke positie een specialist neer te zetten. De wereld wordt steeds complexer en vraag naar specialisten wordt groter. Om kwaliteit te kunnen blijven leveren willen we op dit vlak voorlopen. Wij vinden dat alle (specialistische) kennis in het team moet zitten en we als team moeten opereren. Alleen op deze manier behalen we het maximale resultaat voor onze klanten.

Bekijk de teams

wij zijn triplepro wij zijn triplepro wij zijn triplepro wij zijn triplepro wij zijn triplepro wij zijn triplepro

Mensen

De mensen achter jouw successen

Wij zijn #samensuccesvoller. Triplepro Online Marketing is een full service online marketing bureau in ♥ Groningen. Alles onder 1 dak: Branding, webdevelopment en online marketing. Het is onze missie om online marketing inzichtelijk & meetbaar te maken. Onze Pro's willen het elke dag stukje beter te doen. Dit doen we door nauw met elkaar en met jou samen te werken. Wij zijn TriplePro, waar 40 online marketeers (waaronder de Knapste man van Groningen), developers en adviseurs met een hoop enthousiasme samenwerken aan leuke projecten. Allemaal zijn ze gedreven om goede resultaten te behalen voor jou. Wij krijgen energie van groeien, jullie ook?

 

Het management team & Sales

We starten de dag, onder het genot van zwarte koffie, met de bruisendste huddle van het kantoor. Zo zijn we direct op de hoogte van wat speelt binnen de organisatie en het MT. Met een bak vol inspiratie knallen wij vervolgens de dag in. Het MT is een energiek team met een heldere missie: ‘Samen succesvoller’. Onze strategie richt zich op kwaliteit van werken, ontwikkeling en relaties. We zijn flexibel georganiseerd, net zoals onze markt. Dat maakt dat wij snel kunnen inspelen op trends en ontwikkelingen. We krijgen energie van groei. Het kan altijd beter, het kan altijd meer, het kan altijd grootser. Groeien doen we ook letterlijk door de maandelijkse pizza-avonden. Wat ons betreft een top concept voor onze maandmeeting, puntje. En daarnaast incasseren we dagelijks een aantal slechte grappen van onze MT nar (de moppentapper in ons midden). Heel flauw, soms leuk. Je zult hem/haar snel genoeg live aan het werk zien. We beloven je, onze humor is het enige wat flauw is. We komen graag langs voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Hierin werken we gratis een complete online marketing strategie of websitevoorstel voor jouw onderneming uit. Zet jij de koffie klaar? Dan nemen wij de koekjes mee ☕🍪 ;)

MT & SALES

 

OMG TMT

 

Team the BOM

BOM is een enthousiast en ervaren team van specialisten, die dagelijks aan meer dan 50 klanten en toffe campagnes werkt. Wij houden van monsterblogs, nummer 1 posities, een hoge ROAS en een sterk brand. Buiten werktijd kan je ons vaak vinden bij een potje jeu de boule met een speciaal biertje in de hand. Tijdens werk drinken wij onze koffie zwart, zien we je bij de kick-off?

BOM

 

 

Team the MOZ

Marketing Online Zwart. Het staat zwart op wit dat dit het leukste online marketingteam is van Groningen! Het jongste team, maar zeker niet het minst ervaren. Elke discipline is vertegenwoordigd in dit team, we werken veel met elkaar samen en komen daarom nóg verder. Elke dag werken we met veel plezier aan de zichtbaarheid van onze klanten! Na het werk staan we graag met een drankje aan of in de bar. Voor een potje karaoke op kantoor zijn wij ook te boeken! We zijn ook erg nieuwsgierig naar jou! Kom je snel een keer langs?

MOZ

 

 

Team OMG

Online Marketing Groen, maar groentjes zijn het zeker niet! In het team zijn alle disciplines sterk vertegenwoordigd en zijn ze altijd bezig met groei en ontwikkeling, zowel persoonlijk als die van de klant. Resultaten behalen en het liefst overtreffen, kennisdeling en samenwerken staan hoog op het prioriteitenlijstje! In de middagpauze maken we, samen met andere collega's, graag een wandeling of varen we een rondje met de TriplePro boot. Wij zorgen graag voor jouw online zichtbaarheid, graag tot snel!

OMG

 

 

Technisch Marketing team & Support

Het realisatieteam creeërt op maat gemaakte websites voor een grote range aan klanten. Van custom-gemaakte makelaars plug-ins tot strak ingeregelde webshops; wij kunnen het! We halen graag een frisse neus tijdens de lunchpauze en we houden van een goed potje gamen na werktijd. Kom maar door!

 

TMT & SUPPORT

Wil jij meer omzet,
naamsbekendheid en klanten?

 

Gratis groeiscan

 

contact