klantenvertellentpom 9,2 hele ster hele ster hele ster hele ster halve ster 144 REVIEWS
Ontvang nu je gratis groeiscan!
  • Full-service marketing bureau sinds 2008
  • Premier partner Google & Facebook partner
  • Fonk 150 best agencies 2022
  • Partner in groei, samen succesvoller

Is jouw website nog helemaal up-to-date? Vraag een (gratis) analyse aan!

Vraag vrijblijvend gesprek aan

Mobiele optimalisatie

Tegenwoordig zitten jouw potentiële klanten vaker op de website via een mobiele telefoon. Is jouw website al geoptimaliseerd voor een mobiele telefoon? Voor een maximale conversie is een goedwerkende mobiele surf ervaring van jouw potentiële klant super belangrijk. Dit zorgt er niet alleen voor dat jouw klanten een goede ervaring hebben op jouw website, maar dit helpt ook mee voor jou resultaten in Google.

Van adaptive naar responsive

Wat het grote verschil is bij een responsive website is dat elke pagina zich aanpast aan het scherm. Omdat de hoeveelheid in verschillende beeldschermresoluties alsmaar toeneemt, is dit een belangrijk punt in de ontwikkeling van een website. Met gebruik van een responsive website kan iedere gebruiker optimaal navigeren op een tablet of smartphone. Doordat Google weet dat jouw pagina is geoptimaliseerd voor elk device, helpt dat ook weer mee voor een hogere beoordeling.

Zijn alle pagina's nog relevant?

Op onze eigen website worden er nog steeds ieder jaar pagina's bijgevoegd of gewijzigd. Er zijn genoeg redenen om op te noemen om je website te vernieuwen. Zo passen wij soms wel eens onze diensten aan of moeten we bijvoorbeeld onze team pagina updaten.

Redenen om je pagina te vernieuwen

Je website is een online visite kaartje. Daarom is een website met een professionele uitstraling zeer van belang. Je hebt een website nodig dat aan de laatste standaarden voldoet. Laat daarom je website vernieuwen door professionals. Jouw potentiele klanten zijn opzoek naar websites zoals die van jou. Het is dus belangrijk dat ze jou website goed kunnen vinden. Door een website te laten maken die er goed uitziet en goed werkt kiezen ze eerder voor jou dan voor de concurrent. Haal sneller klanten binnen door een gesprek in te plannen. Het gesprek is vrijblijvend en kan via het formulier.

Voordelen vernieuwde website/webshop:

Vraag vrijblijvend gesprek aan

 

 

Vrijblijvend gesprek

Wij hebben je huidige website geanalyseerd en zouden ons nieuwe plan graag met je willen delen. Plan vrijblijvend een gesprek met ons in, zodat wij je verouderde website zo snel mogelijk kunnen vernieuwen en/of verbeteren.

Wil jij graag een analyse van jouw huidige website ontvangen?

Wil jij meer omzet,
naamsbekendheid en klanten?

 

Gratis groeiscan

 

contact