1

STEL JOUW E-MAIL IN

Wat voor soort e-mail heb jij?

Bij TriplePro bieden we verschillende soorten e-mailadressen aan. Zo hebben wij pop3 accounts en Office 365 accounts. Het voordeel van Office 365 accounts is dat zij makkelijker zijn om in te stellen, meer ruimte bieden, een beter spamfilter hebben en beter net elkaar communiceren. Voor het instellen van een Office 365 account kun je in alle mailprogramma's selecteren dat het gaat om een Microsoft Office 365 account waarna de instellingen direct goed staan. Deze instellingen moeten handmatig ingesteld worden in het geval van een pop3 account.

Overstappen of meer weten over Office 365?

Als je meer informatie wil over Office 365 of wil overstappen kun je contact met ons opnemen via: 050 305 0023

Kies jouw mailprogramma

Handleiding Outlook 2013 Handleiding Outlook 2007 Handleiding Mozilla Thunderbird

Instellen op mobiel of tablet?

Het is voor ons helaas niet mogelijk om een handleiding te maken voor alle mobiele apparaten, maar wij kunnen wel vertellen wat bij welk veld ingevuld moet worden. Per apparaat kunnen de velden en kan de volgorde ietwat verschillen.
Onderstaand het overzicht van de in te voeren velden.

Invoervelden

Selecteer om te beginnen handmatig instellen (pop3)

E-mailadres: Jouw e-mailadres
Wachtwoord: Jouw wachtwoord
Gebruikersnaam: Jouw e-mailadres
Server voor inkomende mail (pop3): mail.jouwdomein.nl
Serverpoort voor inkomende mail (pop3): 110
Beveiligingstype inkomende mail: Geen
Server voor uitgaande mail (smtp): mail.jouwdomein.nl
Serverpoort voor uitgaande mail (smtp): 587
Beveiligingstype uitgaande mail: starttls

Kwam je er toch niet uit?

Als je er zelf niet uit bent gekomen maakt dit natuurlijk niet uit, als je wil dat wij jou helpen bij het instellen van de e-mail op jouw computer vragen we je alvast Teamviewer te installeren op jouw computer. Hiermee kunnen wij de computer na jouw goedkeuring overnemen en je helpen bij het instellen van jouw e-mail. Hiervoor kunnen jullie ons bereiken op: 050 305 0023

Voor het instellen van de e-mail op mobiele apparaten zijn jullie altijd welkom op ons kantoor aan de Bankastraat in Groningen. Je kan bij ons altijd gratis parkeren en de koffie staat klaar.

Toch nog vragen?

Neem dan contact met ons op op een van de volgende manieren:

Vragen? Bel onsVragen? Whatsapp onsVragen? Mail ons
050 305 0023     |    06 42 46 63 78      |   support@triplepro.nl

Contact met één van onze Pro's?   TP Project bespreken

Privacy Waarbog

DDMA

klanten vertellen
38 Beoordelingen
zelf beoordelen bekijk beoordelingen

Beoordeling door klanten :
8.4/10 - 38 beoordelingen