klantenvertellentpom 9,1 hele ster hele ster hele ster hele ster halve ster 140 REVIEWS
Ontvang nu je gratis groeiscan!
  • Full-service marketing bureau sinds 2008
  • Premier partner Google & Facebook partner
  • Fonk 150 best agencies 2022
  • Partner in groei, samen succesvoller

De ideale webpagina maken

De behoefte bij een webpagina 

De webpagina’s op jouw website zijn ontzettend belangrijk. Hier kun jij namelijk laten zien wat jou producten en/of diensten zijn, kun je meer informatie geven over jouw bedrijf en kun je eventueel ook jouw producten en/of diensten verkopen. Maar wanneer is een pagina nou een goede webpagina? Hoe ziet deze eruit en wat moet hij doen?

De eerste stap bij het maken van een webpagina is je afvragen met welke behoefte iemand op deze pagina terecht komt. Willen ze geïnformeerd worden of hebben ze meteen de behoefte om iets aan te schaffen? Wat is het ‘probleem’ van jouw bezoeker en hoe ga jij dit oplossen met jouw webpagina? 

Kennismaken?

foto webpagina

 

Het doel van de webpagina 

Elke pagina en elk onderdeel van jouw website draagt bij aan het grotere geheel. Zo heeft elke pagina een specifieke missie, anders zou je hem niet toevoegen aan de website. Toch? Laten we eerst eens kijken naar een aantal punten waar een prettige webpagina aan moet voldoen: 

Webpagina als expertisemiddel 

Maar waarom besteden we eigenlijk zo veel aandacht aan webpagina’s? Omdat zij de body van jouw website zijn. Ze zorgen ervoor dat jij vindbaar bent bij de juiste mensen, dat je deze mensen goed en volledig kan informeren en dat je daarmee jouw expertise kan uitdragen. Daarnaast ziet een correcte webpagina er gewoon goed uit en geeft dat weer extra uitstraling op jouw website. Heb jij al jouw diensten en/of producten al online staan? En kan de bezoeker alles vinden wat hij of zij nodig heeft om een keuze te maken? Gauw aan de slag!

Gratis offerte & groeiscan

 

Wil jij meer omzet,
naamsbekendheid en klanten?

 

Gratis groeiscan

 

contact