Contact opnemen?
 9.2 / 10 - 99 Beoordelingen

Wel bezoekers, maar weinig omzet

Mogen wij meer omzet uit je webshop/website voor je halen?

 

tp Offerte ontvangen

Conversie optimalisatie bureau voor meer rendement

Levert je website of webshop op dit moment te weinig op? Heb je genoeg online bezoekers, maar te weinig klanten? Dan is het tijd om de online marketing strategie en de website op het gebied van conversie optimalisatie te laten onderzoeken door een specialist. TriplePro is hét conversie optimalisatie bureau in Groningen. Wil jij meer klanten?

Meer omzet

 

Laat jij kansen liggen?

De kans is groot dat je op dit moment omzet laat liggen. Soms hebben de kleinste aanpassingen enorme invloed op het aantal conversies dat je kunt krijgen. Aanpassingen in de bewoording van een titel, de kleur van een conversie button, begeleidende tekst rondom een conversie of de algemene indruk/rust van een pagina kunnen conversie verhogend zijn. Het proces om meer rendement uit bestaande bezoekers te halen wordt conversie optimalisatie genoemd. Het doel: meer omzet/rendement uit je potentiële klanten halen. Laat jij leads/omzet liggen?

 

 

Van bezoekers

=

naar

Omzet

 

Van zichtbaarheid naar succes

Online zichtbaarheid is belangrijk om bezoekers naar je website te trekken. Maar zodra ze eenmaal op de website zijn beland komen de bezoekers in de volgende fase binnen de customer journey. Is het interessanter om meer verkeer te trekken of meer aan conversie optimalisatie te doen? Dit hangt af van je huidige conversiepercentage. Ligt jouw conversiepercentage onder de 1%? Dan is het zinvol om eerst hier meer aandacht aan te besteden. Als je later meer verkeer gaat trekken, dan weet je bijna zeker dat je ook meer conversies gaat krijgen.  Om de bezoeker online te beïnvloeden zijn de volgende aspecten cruciaal op een website:

  • Relevantie
  • Concurrentievoordeel
  • Logische navigatie
  • Betrouwbaarheid
  • Rust
  • Urgentie

Customer journey analyse

Een klant doet zelden een aankoop of aanvraag in het eerste contactmoment op de website. Vaak heeft de potentiële klant al via meerdere kanalen met jou kennisgemaakt. Elke potentiële klant doorloopt de vier fases: Awareness, Interest, Desire, Action, maar alle klanten doorlopen deze vier fases in verschillende tijdspaden. Hoe scoort jou online marketing strategie van a tot z? Welke contactmomenten vinden er plaats via welke kanalen? En hoe kun je dit verbeteren. In welke fase valt er winst te behalen? Door middel van een customer journey analyse kunnen we de informatievoorziening aanpassen, zodat bezoekers wel klanten worden.

Heatmap analyse

Heatmaps zijn interessant voor voor conversie optimalisatie omdat ze het gedrag van de bezoekers op een pagina analyseren. De heatmap maakt inzichtelijk welke content wel en bijna niet bekeken wordt. Waar klikken de bezoekers, hoe scrollen ze door de website en welke content wordt veel getoond? Met heatmaps krijgen wij antwoorden op deze vragen. Heatmaps maken inzichtelijk of er een verschil is tussen de verwachting en het resultaat van een pagina.

Analyse: A/B testen software

Om de conversie optimalisatie verbeterpunten door te voeren is het goed om deze eerst te testen op de bezoekers. Dit doe je met A/B testen software zoals Google Optimize. Zo kun je bijvoorbeeld instellen dat 50% van de bezoekers naar Versie A wordt geleidt en 50% naar versie B. In de rapporten krijg je inzicht in of de nieuwe versie met conversie optimalisatie een verbetering is of misschien wel slechter draait dan de originele versie. Met A/B testen kun je CRO meetbaar maken en de website altijd verder verbeteren.

Wil jij bezoekers omzetten naar klanten?

Laat jouw gegevens achter en ontvang gratis een conversie optimalisatie rapport. Misschien valt er wel veel meer conversie uit je bestaande bezoekers te halen? Wij denken van wel. Daag jij ons uit?

 

 

Conversie verhogen?

Mogen wij meer omzet uit je webshop/website voor je halen? Ontvang een vrijblijvende offerte.

 

Wil jij meer omzet, naamsbekendheid en klanten?   Gratis groeiscan ontvangen