Contact opnemen?
 9.1 / 10 - 125 Beoordelingen

Gratis adviesgesprek

Bruut Bier

Realisatie nieuwe webshop

Webshop realisatie en onderhoud Bruut Bier

Bruut is een nanobrouwerij in Amsterdam. Bij Bruut draait alles om balans en niet zozeer om een grootschalige productie. Grenzeloos enthousiasme en passie voor speciaalbier staan voorop in de bedrijfsvoering. Bruut onderscheidt zich met relatief droge blonde bieren die gestoeld zijn op de traditie van het ambacht en die tegelijkertijd worden verreikt met nieuwe smaken en trends van nu. Bruut bieren zijn lekker en verleidelijk. Beheerst en vernieuwend tegelijk.

Bruut Bier

In 2017 mochten wij een nieuwe webshop voor Bruut Bier realiseren. Een mooi design staat of valt bij mooi beeldmateriaal. Sander en Ward hebben zelf ontzettend goed meegedacht en wisten precies hoe het design eruit moest komen te zien. Het meest trots zijn we op de bieren pagina en de productpagina. De specificaties van de bieren: smaak, geur en kleur zijn heel belangrijk voor de nanobrouwerij. Het doel van de webshop: de bieren net zo goed online presenteren als in de nieuwe brouwerij.

 

Wat hebben we gedaan?

 

 

Resultaten; meer bezoekers en #1 posities

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum

Wil jij meer omzet, naamsbekendheid en klanten?   Gratis groeiscan ontvangen