Contact opnemen?
 9.1 / 10 - 125 Beoordelingen

Gratis adviesgesprek

Debraceshop

Van pagina 6 naar pagina 1!

Debraceshop

Specialiteit van de case.

Vraag van de klant.

Doel van de campagne.

Wat is er gedaan voor de campagne.

Resultaat van de campagne.

DeBraceShop is een webshop die braces verkoopt in alle soorten in maten. De winkel heeft een zeer breed aanbod dat varieert van kniebraces tot polsbraces en van liesbreukbanden tot buikbanden. De duidelijk medische informatie die bij elke brace te vinden is maakt het een zeer geschikte plek om de juist brace te kiezen voor elke situatie.

Aan het einde van de afgelopen zomer schakelde DeBraceShop onze diensten in en kozen ze voor een linkbuildingcampagne. Het doel van de klant was om meer organisch verkeer naar de webshop te trekken en zo meer braces te verkopen. Voor dit doel is linkbuilding ideaal; backlinks zijn immers nog altijd essentieel om hoog te gaan ranken in Google.

Eerdere ervaringen met marketingbureaus waren voor ons helaas niet altijd even positief. Gelukkig hebben we TriplePro gevonden. Tot nu toe zijn onze ervaringen zeker positief. Zo is de maandelijkse rapportage duidelijk en bondig. Ook is men toegankelijk en wordt er rekening gehouden met de wensen van de klant.

Nog geen aanmerkingen te noemen. Dus in een notendop; behulpzaam en kwalitatief.

In de afgelopen maanden hebben we op een succesvolle manier onze linkbuildingskills ingezet om voor deze klant een zo goed mogelijk resultaat te behalen. Zo hebben we ons inmiddels uitgebreide netwerk ingezet om zoveel mogelijk vermeldingen te verkrijgen naar DeBraceShop op relevante en kwalitatief hoogwaardige websites. Daarnaast hebben we door middel van gastblogs nog meer sterke backlinks voor deze klant gegenereerd. Stapje voor stapje hebben we gebouwd aan een sterker linkprofiel.

Ondanks dat de campagne nog steeds loopt, hebben we al mooie resultaten geboekt voor DeBraceShop. De gemiddelde positie van de zoekwoorden die voor de klant belangrijk zijn is gestegen van 31 naar 7. Zo is de positie van het zoekwoord buikbanden bijvoorbeeld gestegen naar plaats 13, waar hij eerst buiten de top 100 stond. Een ander zoekwoord, liesbreukbanden, stond net in de top 10, maar staat nu al lange tijd stabiel op plek 2.

Dit alles heeft geleid tot een stijging van een kleine 50% van het verkeer naar de webshop. Kijken we puur naar het organisch verkeer, dan is dit zelfs meer dan 60%.

Wil jij meer omzet, naamsbekendheid en klanten?   Gratis groeiscan ontvangen