Extra tips voor je social media strategie!

Omdat het realiseren van een sterke strategie voor je social media kanalen niet in één dag geklaard is, geven wij je een aantal extra tips! Heb je de gratis Persona Template gemist? Dan kun je die hier nogmaals downloaden en invullen. De Persona Template helpt je om jouw ideale klant in beeld te krijgen, inclusief alle behoeften, kenmerken en motivaties. Dit helpt je om goede en afgestemde content te creëren waarmee jij als een speer jouw plekje op het internet kunt veroveren? Klaar voor de tips? Lees dan snel verder.

TIP #1 - Meten is weten

En dit geldt ook voor al je social media activiteiten. Bekijk en analyseer dus vaak je statistieken om te ontdekken wat wél en niet werkt. Zo kun je gerichter werken en meer vruchten plukken. Je kunt keuzes maken op basis van gevoel, maar neem ook zeker harde data en feiten in overweging. Cijfers liegen er namelijk nooit om!

TIP #2 - Bijsturen en bijsturen

Je bedrijf en je klanten zitten niet stil. Stuur daarom je activiteiten bij op basis van je doelen. Brengen bepaalde handelingen je dichter bij een specifiek doel? Ga dan vooral door! Bijsturen is nodig om in te spelen op de behoeften van je doelgroep. Alleen op die manier blijft de klik tussen jou en je klant bestaan. Luister dus goed!

TIP #3 - Stapje verder?

Overweeg je om te adverteren op social media, bijvoorbeeld Facebook? Goede overweging, dit kan zeer waardevol zijn en het kan je bedrijf echt een boost geven, mits je de advertenties goed opzet. Verdiep je hier dus in voordat je aan de slag gaat! We hebben diverse blogs en artikelen over adverteren geschreven. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden en wil je meer informatie? Lees dan verder over het adverteren op internet.

TIP #4 - Een tipje van de sluier

Toch alvast een tip omtrent adverteren lezen? Besteed dan extra veel aandacht aan je targeting. Wie krijgt jouw advertentie te zien? Zorg dat dit je juiste groep is, niet te groot en niet te klein. Hoe relevanter de groep mensen, hoe groter de kans op conversie. En bij adverteren wil je dat elke euro die je erin stopt, er dubbel, drie-dubbel of vier-dubbel weer uit komt. Dat is de essentie en daar moet je heen om succesvolle advertenties te realiseren!

 

 
privacy waarborg
 

ddma lid logo

 
 

Aanmelden voor nieuwsbrief

Interessant

Diensten

Omnichannel, POS & Hardware
Online marketing
Zoekmachine optimalisatie
Social Media campagne
Internet marketing kennisbank SEA campagne
  Copywriting
Conversie
 
line f

Beoordeling door klanten : 8.4/10 - 38 beoordelingen

 

Online Marketing

Griffeweg 97,
9723 DV Groningen


+31 (0)50 305 00 23
info@triplepro.nl

Facebook: TriplePro Online MarketingLinkedin: Studenten bijbaanYoutube: TriplePro Online MarketingInstagram: TriplePro Online Marketing

 
line f

Hoofdkantoor

Korreweg 124,
9715 AJ Groningen
+31 (0)50 5791114

info@triplepro.nl

Direct Marketing

Korreweg 124,
9715 AJ Groningen
+31 (0)50 5791114

info@triplepro.nl

Facebook: TriplePro Online Marketing Linkedin: Studenten bijbaan

Studenten

Korreweg 124,
9715 AJ Groningen
+31 (0)50 5791114

info@triplepro.nl

Facebook: TriplePro Online Marketing Linkedin: Studenten bijbaan

Content Marketing

61 Vitosha bul. 2nd Floor
1000, Sofia, Bulgaria
+359 (0)89 45 56 344

info@triplepro.bg

Facebook: TriplePro Online MarketingLinkedin: Studenten bijbaanInstagram: Content MarketingVine: Content Marketing

050 305 00 23


 
Teleurstellende website resultaten?
Help mij verder op het internet

Algemene voorwaarden | Disclaimer | Maatschappelijk verantwoord ondernemen

TriplePro Online Marketing Bureau