klantenvertellentpom 8,8 hele ster hele ster hele ster hele ster halve ster 140 REVIEWS
Ontvang nu je gratis groeiscan!
  • Full-service marketing bureau sinds 2008
  • Premier partner Google & Facebook partner
  • Fonk 150 best agencies 2022
  • Partner in groei, samen succesvoller

Strategische sessie

Meer met internet

Internet gaat snel, en wij snappen dat de trends niet allemaal bij te houden zijn. Gelukkig kunnen wij als online marketingbureau meer dan het bouwen en onderhouden van een website. Heb je de wens om meer bezoekers naar de website te krijgen, jouw bedrijf een beter imago te geven of meer rendement uit het internet te halen? Dan ondersteunen wij jou daar graag bij.

Maar om dat te doen zullen we jouw organisatie eerst binnenstebuiten moeten keren. Dit doen we met een strategische sessie waarin we gaan kijken welke doelen je hebt, wat de organisatie onlangs heeft meegemaakt, of het bedrijf nog hetzelfde is als een tijd geleden en of jullie bedrijfsactiviteiten hebben die gebonden zijn aan een bepaalde periode. Want hoe beter we jouw bedrijf kennen, hoe beter we jouw online marketing kunnen inrichten.

Leg die veranderingen maar op tafel

Op een bepaald moment heb je bij ons aangeklopt voor een nieuwe website of een andere dienst. In de tussentijd kan er veel veranderd zijn, zoals de missie of visie van jouw bedrijf, de markt en haar kansen en bedreigingen of de concurrentie en de doelgroep. Door deze veranderingen, die natuurlijk logisch zijn, kunnen wij niet meer optimaal anticiperen op jouw wensen. Dus, is de organisatie door interne of externe factoren anders dan toen wij samen zijn begonnen met het maken van een website? Dan nodigen wij jouw graag uit voor een plek aan onze tafel om deze factoren eens kritisch te gaan bekijken.

Geen zondagmiddagmarketing

In een strategische sessie stomen wij je klaar voor campagnemarketing. Dit is een veel tastbaardere strategie waarin alle marketingkanalen op elkaar zijn afgestemd. Geen losse communicatie-uitingen meer op een zondagmiddag, maar alles volgens een plan waaraan wij ons, samen met jou, committeren. Samen hebben wij maar één doel, de doelstelling halen die we samen hebben afgesproken. Wacht, doelstellingen? Jazeker. Welke doelen heb jij voor 2018 en voor 2019 geformuleerd? Heb je überhaupt doelen geformuleerd? Ook dit gaan we doen tijdens de strategische sessie. Samen gaan we op zoek naar een realistisch doel waar jij blij van wordt. Van meer bezoekers tot meer conversies, en van meer offerteaanvragen tot meer likes op Facebook.

Jij vertelt ons alles over jouw bedrijf, en wij zetten alles in om de doelen van jouw bedrijf zijn doelen te behalen. Deal?

Strategische sessie inplannen

Wil jij meer omzet,
naamsbekendheid en klanten?

 

Gratis groeiscan

 

contact