klantenvertellentpom 9,2 hele ster hele ster hele ster hele ster halve ster 144 REVIEWS
Ontvang nu je gratis groeiscan!
  • Full-service marketing bureau sinds 2008
  • Premier partner Google & Facebook partner
  • Fonk 150 best agencies 2022
  • Partner in groei, samen succesvoller

Linkbuilding

Mogen wij jou helpen met een effectieve linkbuilding strategie?

Linkbuildingscan ontvangen

linkbuilding

Linkbuilding bureau

Kan jij wel wat hulp gebruiken bij het vergaren van kwalitatieve backlinks naar jouw website? Neem dan nu contact op met het linkbuilding bureau TriplePro Online Marketing. Een sterk backlinkprofiel kan jou website net dat extra zetje in de rug geven om echte topposities in Google of andere zoekmachines te veroveren. Klinkt dit niet als muziek in de oren? Tijd om dus eens aan de slag te gaan met jouw domein autoriteit. Een sterk backlinkprofiel is echter niet in één dag gebouwd, vooral niet zonder hulp van een gespecialiseerd linkbuildingbureau. Toch wordt linkbuilding als één van de belangrijkste rankingsfactoren gezien. Niet geheel onbelangrijk dus, maar wat moet je nu doen als je geen verstand hebt van linkbuilding? Geen zorgen. Een linkbuilding bureau inschakelen helpt je uit de brand.

Linkbuildingscan ontvangen?

Mogen wij jou ook helpen met een effectieve linkbuilding? Benieuwd hoe jouw website ervoor staat?

  • Een gratis linkbuilding rapport met een analyse van de huidige stand van zaken
  • Een gratis rapport met kansen
  • Een gratis en datagedreven advies op maat

 fonk

Linkbuilding Linkbuilding Linkbuilding Linkbuilding Linkbuilding

icon

Wat is linkbuilding?

Gaan we te snel? Tijd om dan eerst even een stapje terug te doen, want wat is linkbuilding dan nu eigenlijk? Linkbuilding is een term voor het generen van zoveel mogelijk (kwalitatieve!) backlinks naar een website. Dit heeft als doel om de autoriteit van een website te verhogen. En waarom wil je dan een hogere domein autoriteit hoor ik je denken. Nou, een website met een hogere autoriteit scoort in de regel nu eenmaal sneller en hoger in zoekmachines als Google. Linkbuilding bepaalt dus voor een groot deel je posities in Google. Een backlink is overigens een link van een andere website naar jouw website toe. Deze link kun je zien als een soort van stem of aanbeveling. Een mooie indicatie voor Google dat jouw website daadwerkelijk relevant is. Hoe meer ‘stemmen’ jij krijgt, hoe belangrijker en relevanter jij dus wel moet zijn voor Google.

Wat doet een linkbuilding bureau precies?

Nu je weet wat linkbuilding is en waarom een sterk backlinkprofiel essentieel is, is het tijd om eens uit te leggen wat een linkbuilding bureau precies doet. Dus wat kun je eigenlijk verwachten van een linkbuilding bureau? Een linkbuilding bureau gaat voor jouw onderneming aan de slag om backlinks te verzamelen van kwalitatieve en relevante websites.  Een gespecialiseerd bureau weet precies welke links jouw website nodig heeft om die topposities in Google te veroveren. Een linkbuilding bureau plaatst daarom zowel links als gastblogs op diverse websites die aansluiten op jouw onderneming. Op deze manier wordt jij een autoriteit in jouw branche. Dankzij onze jarenlange ervaring en uitgebreid netwerk kunnen wij jouw website naar een hoger niveau tillen. Ben jij benieuwd wat wij voor jou kunnen doen? Neem contact op en we gaan de uitdaging graag aan!

linkbuilding

Linkbuilding is onmisbaar voor topposities in Google

We hebben het al een paar keer aangegeven, maar we willen het nog graag een keer benadrukken: linkbuilding is onmisbaar voor topposities in Google. Laten we niet vergeten dat content en techniek enorm belangrijk zijn, maar wil je jouw concurrenten verslaan op belangrijke zoekwoorden? Met krachtige backlinks zijn die nummer één posities voor jou. 
De vindbaarheid van een website bestaat ongeveer uit 200+ factoren. Al deze factoren kun je opsplitsen in drie categorieën: content, techniek en autoriteit. Heb je al deze drie onderdelen op orde? Dan verzekeren wij je dat jij bovenaan in Google staat. Door middel van linkbuilding werk jij aan een autoriteit waar je concurrenten jaloers op zullen zijn. Zonder linkbuilding is het erg lastig om je autoriteit te verhogen. Wil jij dus jouw domein autoriteit verhogen en topposities pakken? Besteed jouw linkbuilding uit aan een linkbuilding bureau. 

Kwalitatieve en autoritaire backlinks

Is het dus noodzakelijk om in een rap tempo zoveel mogelijks backlinks aan te maken naar je website? Ja en nee. Waar je vroeger bovenaan in Google kon staan met links van startpagina’s of websites zonder autoriteit, is dat vandaag de dag wel anders. En terecht als je het ons vraagt. Google wordt steeds beter en wilt ten alle tijden de beste resultaten geven aan zijn gebruikers. Hierom stelt Google steeds hardere eisen aan zijn algoritme. Een waardeloze en irrelevante link hoort hier niet meer bij. Tegenwoordig kom je dan ook verder met kwaliteit dan kwantiteit. Één backlink van bijvoorbeeld de Telegraaf zal veel meer waarde hebben dan 10 backlinks van startpagina’s. 

Waarom kiezen voor een linkbuilding bureau?

Het inschakelen van een linkbuilding bureau kent vele voordelen. Voor het gemak hebben wij ze op een rijtje voor je gezet. Twijfel je of je de linkbuilding zelf wilt doen of toch wilt laten uitbesteden? Misschien helpen onderstaande voordelen je bij het maken van de juiste keuze:

Hoe herken je een betrouwbaar linkbuilding bureau?

Maar goed, zoals in eigenlijk elke branche zitten er rotte appels tussen die gouden bergen beloven. Hoe herken je dus een betrouwbaar linkbuilding bureau? Die herken je aan de volgende punten:

TriplePro: het linkbuilding bureau dat meer oplevert dan kost

Natuurlijk schakel je een linkbuilding bureau niet in voor de lol. Het is een investering, oftewel je wilt er wat voor terug zien. De backlinks die aangevraagd worden zorgen voor hogere posities in Google. Deze stijging zorgt weer voor meer bezoekers, waardoor de kans aanzienlijk stijgt dat jij meer bestellingen of leads binnenkrijgt. TriplePro Online Marketing is een gespecialiseerd linkbuilding bureau die al jaren doet wat je verwacht van een bureau: hogere posities die leiden tot meer omzet en winst. Ben je op zoek naar een linkbuilding bureau dat meer oplevert dan het kost? We gaan graag met je in gesprek over de mogelijkheden voor jouw website. Neem nu contact op. 

Hoe snel zie je resultaat met een linkbuilding bureau?

Het is algemeen bekend dat zoekmachine optimalisatie (SEO) een duurzaam traject is. Bij linkbuilding, onderdeel van SEO, is dit niet anders. Je koopt geen posities in Google, je moet ze verdienen. Alleen zo kan Google kwaliteit en relevantie bieden aan zijn gebruikers. Om goed resultaat te halen met SEO of linkbuilding heb je doorzettingsvermogen en geduld nodig. Als houvast kun je verwachten dat je ongeveer na 6 maanden resultaat ziet. Dit is echter afhankelijk van zaken als je budget en je concurrentie. 

 
linkbuilding

Topposities behalen? Schakel nu een linkbuilding bureau in

Ben jij klaar om de online wereld te veroveren? Schakel dan nu een linkbuilding bureau in. Bij TriplePro Online Marketing houden we niet van leuke verkooppraatjes. We zijn een nuchter bureau zonder al te veel poespas en loze beloftes. Wil je topposities behalen? Daar helpen wij je graag bij. Benieuwd of wij iets voor jouw onderneming kunnen betekenen? Neem nu contact op en we helpen je verder!

Linkbuilding offerte ontvangen?

Mogen wij jou ook helpen met een effectieve linkbuilding? Benieuwd hoe jouw website ervoor staat?

  • Een gratis linkbuilding rapport met een analyse van de huidige stand van zaken
  • Een gratis rapport met kansen
  • Een gratis en datagedreven advies op maat

 fonk

Wil jij meer omzet,
naamsbekendheid en klanten?

 

Gratis groeiscan

 

contact