klantenvertellentpom 9,1 hele ster hele ster hele ster hele ster halve ster 140 REVIEWS
Ontvang nu je gratis groeiscan!
  • Full-service marketing bureau sinds 2008
  • Premier partner Google & Facebook partner
  • Fonk 150 best agencies 2022
  • Partner in groei, samen succesvoller

De leukste kantoorhond van Nederland – Guus!  

De leukste kantoorhond van Nederland. Dat is Guus, de vrolijke viervoeter die ons kantoor elke dag weer opvrolijkt! Met zijn speelse persoonlijkheid en betoverende ogen is Guus ongetwijfeld de leukste kantoorhond van Nederland. Lees verder en ontdek waarom Guus de perfecte aanwinst is voor ons team en hoe zijn aanwezigheid bijdraagt aan een gelukkig en productief kantoorleven. 

Waarom Guus de leukste kantoorhond is? 

 Guus' dagelijkse avonturen als de leukste kantoorhond van Nederland 

Elke dag op kantoor is een nieuw avontuur voor Guus. Hij begint zijn dag meestal met een warm welkom aan alle medewerkers, waarbij hij iedereen begroet met een enthousiaste poot. Vervolgens maakt hij een korte ronde door het kantoor om te zien hoe het met iedereen gaat.  

Na een potje tafeltennis in de pauze doet Guus nog een rondje langs de prullenbakken om te kijken of er nog lunch over is. De leukste kantoorhond van Nederland probeert altijd alles uit het leven (de prullenbak) te halen wat erin zit! Dat is zijn levensmotto.  

Gedurende de dag is Guus altijd in voor een spelletje, een korte wandeling buiten het kantoor of gewoon knuffelen met zijn collega's. Zijn aanstekelijke energie en levensvreugde werken aanstekelijk en laten iedereen glimlachen. 

De vrienden van de leukste kantoorhond van Nederland 

Heeft Guus ook andere metgezellen? Jazeker! Regelmatig komen Guus zijn beste matties Wolv en Zoë op kantoor om samen te chillen op onze zitzakken. Of ze hier alleen komen om de vrijmibo bij te wonen of om ons te ondersteunen blijft voor ons nog een raadsel...   

De leukste kantoorhond van Nederland bezoeken? Dat kan! 

Ben je nieuwsgierig geworden naar de leukste kantoorhond van Nederland? Kom langs en maak kennis met Guus! Hij staat altijd klaar om nieuwe vrienden te maken en zorgt ervoor dat je met een glimlach ons kantoor verlaat. Neem van tevoren contact met ons op om een afspraak te maken, zodat we ervoor kunnen zorgen dat Guus beschikbaar is om je een pootje te geven!  

Mis nooit een avontuur van de leukste kantoorhond van Nederland 

Wil je op de hoogte blijven van alle avonturen van Guus? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en volg ons op social media! Mis nooit meer een schattige foto van Guus of een leuke anekdote over zijn capriolen op kantoor. 

 

 

Wil jij meer omzet,
naamsbekendheid en klanten?

 

Gratis groeiscan

 

contact